Välj en sida

Grävarbete Vårgårda

Skogshyddans Entreprenad – grävarbete Vårgårda

Arbeten där en grävmaskin krävs

Välkommen till Skogshyddans Entreprenad, ett företag för alla i Vårgårda som har något grävarbete som de behöver hjälp med. För närvarande drivs företaget som ett enmansföretag och jag som äger och driver det vänder mig till privatpersoner, företag och bönder som behöver hjälp. Jag erbjuder alla slags arbeten där en grävmaskin behövs och till min hjälp har jag en 5 tons stålbandare, flakväxlarkärra och en traktor. Läs litet längre ner på sidan, under fliken ”tjänster”, om vad det är för tjänster som jag erbjuder lite mer specifikt.

Om mig

Jag heter Henrik Johansson och får arbeta med någonting som jag verkligen brinner för! Jag har stor erfarenhet ifrån branschen och arbetade med det här långt innan jag startade mitt företag.

Kontakta mig så snart som möjligt så kan vi diskutera det du vill att jag hjälper dig med, och av mig får du en offert som inte kostar någonting!

Grävarbete Vårgårda

Små & stora uppdrag

Mitt motto är att alla ska få hjälp! Det är verkligen inte storleken på jobbet som avgör ifall jag åtar mig ett uppdrag eller inte, alla kunder är lika viktiga för mig.

Alltid nöjda kunder

Vi går tillsammans igenom vad det är du förväntar dig och vilka resultat du vill uppnå. Utifrån det lägger jag upp jobbet, alltför att du ska bli 100 procent nöjd!

Grävarbete Vårgårda

Tjänster

Skogshyddans Entreprenad är ett företag som erbjuder hjälp till alla i Vårgårda som har något grävarbete som de behöver få hjälp med.

Grävarbeten

Allt inom gräv kan du får hjälp med. Med min erfarenhet och marknadens bästa utrustning så tar jag mig an i stort sett allt. Du kan anlita mig föra grävjobb som innefattar trädgård, anläggning, grunder, dränering, vatten och avlopp, fiber, parkeringar, dikning, bortforsling av schaktmassor, rivning, bortgrävning av stubbar och stenar med mera. 

Vissa arbeten ger rätt till rotavdrag medan andra inte gör det. Du kan läsa mer på Skatteverkets hemsida.

Kontakta mig

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta mig på följande sätt:

Skogshyddans Entreprenad

SPÅRETORPSVÄGEN 11, 441 74 Sollebrunn

076-839 64 39

skogshyddansentreprenad@outlook.com

Grävarbete Vårgårda

När du behöver hjälp med grävarbeten har du kommit helt rätt. Skogshyddans Entreprenad hjälper dig i trakten kring Vårgårda.

Grävarbete Vårgårda